3.lig 3.gruptaki temsilcimiz şampiyonluk yolunda dolu dizgin ilerleyişini sürdürüyor. Siyah beyazlı temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor, ligin 25. Haftasında Dağılgan stadyumunda dolu tribünler önünde oynanan müsabakada Karadeniz temsilcisi Fatsa Belediyesporu konuk etti.
Rakibini ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-0 mağlup eden 68 Aksaray Belediyespor puanını 55 yaparak en yakın takipçisi Kepez Belediyespor’un puan kaybetmesiyle ligin bitimine 9 hafta kala puan farkını 5’e çıkararak şampiyonluk yolunda önemli bir avantajın sahibi oldu.
Tribünlerde taraftarı selamlayan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer maç sonrasında yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kulandı; “Ligin boyunun kısaldığı bu haftalarda her maçı final havasında oynuyoruz şükürler olsun iyi bir galibiyet serisi yakaladık. Bugün konuk ettiğimiz rakibimizde ligde kalmak adına var güçleriyle mücadele ettiler. Centilmence mücadelelerinden dolayı rakibimizi de tebrik ediyor kalan haftalarda başarılar diliyorum.
Bu maçı da kayıpsız geçmek bizi şampiyonluk hedefimize bir adım daha yaklaştırdı. Bu muhteşem taraftarımızla sezon sonunda bu şehre özlediğimiz şampiyonluğu yaşatmak istiyoruz” dedi.
Fikstür avantajını da elinde bulunduran siyah beyazlılar kalan 9 maçın 5’ini kendi evinde birini hükmen (Malatya Arguvan) 3 maçını da deplasmanda oynayarak sezonu kapatacak.
ORTA ANADOLU GAZETECİLER CEMİYETİNDEN LEMAN DERGİSİNE TEPKİ!
AKSARAY BARO BAŞKANI AV. ERÇİN MEVLÜT DÜZGÜN’DEN KOMİSYON ÜYELERİN...
AKSARAY BELEDİYESİ HOBİ BAHÇELERİ PROJESİ HAYATA GEÇİYOR
AKSARAY BAROSU BAŞKANI AV. ERÇİN MEVLÜT DÜZGÜN’DEN BASIN AÇIKLAMAS...
Tuz Gölü’nün bitki zenginliği Bilim Kafe’de ele alındı
DARPHANE VE YUSUF HAKİKİ BABA TÜRBESİ’NDE ÇEVRE DÜZENLEMESİ
AKSARAYLI MOTOSİKLET TUTKUNLARI CAN ERZİNCAN'A HAYRAN KALDILAR
Aksaraylı motosikletçilerden Erzincan çıkarması