AK PARTİ SEÇİM İŞLERİ BAŞKANLIĞI, AKSARAY İL İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

AK PARTİ SEÇİM İŞLERİ BAŞKANLIĞI, AKSARAY İL İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

AK PARTİ SEÇİM İŞLERİ BAŞKANLIĞI, AKSARAY İL İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

AK PARTİ SEÇİM İŞLERİ BAŞKANLIĞI, AKSARAY İL İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

AK Parti Seçim İşleri Başkanlığı Aksaray İl İstişare Toplantısı, Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’un katılımıyla gerçekleştirildi.

Genel Başkan yardımcı Ali İhsan Yavuz, İç Anadolu Bölgesi’nden Sorumlu Seçim İşleri Başkan yardımcısı Nureddin Çelik, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Seçim İşleri Başkanı Havva Sibel Söylemez ilk olarak Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i ziyaret etti. Ardından İl İstişare Toplantısı için Kültür Merkezine geçti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz ve ekibi, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçe başkanları, belediye başkanları ve parti seçim kurulu üyelerinin yüksek katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıda Türkiye’de, 20 yılda AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde tarihi adımlar atıldığını anımsatan İl Başkanı Altınsoy, “İlkleri başardık, her biri başlı başına bir devrim olan, düşünülmesi birçok siyasetçi için hayal olan projeleri gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemiz 20 seneden bu yana her zorluğu nasıl atlattıysa, Allah’ın izniyle aynı ve kararlı şekilde yoluna devam edecektir. Hiç kimsenin endişesi olmasın” dedi.

AK Parti Aksaray Teşkilatı’nın 2023 seçimlerine hazır olduğunu vurgulayan Altınsoy, “Kapı kapı dolaşıp hemşehrilerimizin gönüllerine girmeye, gönüllerini almaya gayret edeceğiz. Sıkmadık el, girmediğimiz gönül bırakmayacağız. Teşkilatımızla birlikte Ramazan Ayında çok güzel bir çalışma gerçekleştirdik. 30 gün Ramazan'ı dolu dolu yaşadık. 48 Mahallemizi tek tek ziyaret ettik. Milletimizle hemhal olup, gönüllere dokunduk, gönüllerimizi bir eyledik. Geçtiğimiz sene olduğu gibi bu yaz da, Meclisin tatile girmesiyle milletvekillerimizle, tüm kademelerimizle birlikte Aksaray’da gitmedik ev, çalmadık kapı, dokunmadık gönül bırakmayacağız. Cumhurbaşkanımız gibi gece gündüz demeden bütün gücümüzle her vatandaşımıza ulaşmak zorunda olduğumuzun bilincindeyiz. Gördüğümüz herkesi kucaklayacağız, ulaşabildiğimiz her eli sıkacağız, anlatacağız, gönülleri fethetmeye devam edeceğiz. 2023 hedefiyle, Dünya liderimizi tekrar Cumhurbaşkanı yapmak ve AK Partimizi iktidara taşımak için, dava arkadaşlarımızla, gönül yoldaşlarımızla birlikte var gücümüzle çalışacağız. İnşallah 2023'te zafer AK Parti'nin olacak, Cumhur İttifakının olacak. Aziz Milletimizin olacak. Aksaray AK Parti Ailesi olarak biz hazırız. İlk günkü aşkla 2023 hedefimizle, 2053 ve 2071 vizyonumuzla durmak yok yola devam diyoruz. Toplantımızın ülkemiz, milletimiz ve partimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Konuşmasında birlik ve beraberliğe dikkat çeken Belediye Başkanı Dinçer ise, “Görevi devraldığımız günden itibaren teşkilatlarımızla birlik, beraberlik içerisinde şehrimize ve hemşehrilerimize hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte de yine teşkilatımızın kıymetli üyeleriyle şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah özverili çalışmalarımız neticesinde 2023 seçimlerinde en yüksek oyu alan şehirlerden olmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

2023 seçimleri için birçok konuyu toplantıya katılan haziruna aktarıp, karşılıklı diyalog halinde istişarelerde bulunan Genel Başkan yardımcısı Ali İhsan Yavuz; 2023 seçimlerine dair önemli hususlara değindi ve bu süreçte teşkilât mensuplarına büyük görev düştüğünü vurguladı. Yavuz, “Sandık milli iradenin yıkılmaz kalesidir diyen Cumhurbaşkanımızın önderliğinde çıktığımız bu kutlu davada elimizden geleni yapacağız. 2023 seçimleri atmosferine girerken, siz teşkilat mensuplarımıza çok büyük görevler düşüyor. Bunun bilincinde olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” açıklamasında bulundu.

Soru cevap şeklinde geçen istişare toplantısı, müzakereler ile devam etti. AK Parti Aksaray İl Başkanlığında il seçim komisyonu ile yapılan toplantının ardından İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’un, Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’a, Seçim İşleri Başkan yardımcısı Nureddin Çelik ve Kadın Kolları Seçim İşleri Başkanı Havva Sibel Söylemez’e günün anısına hediye takdim etmesinin ardından program sona erdi.



Perşembe 35.8 ° / 18.1 °
Cuma 37.5 ° / 19.7 °
Cumartesi 36.9 ° / 19.2 °

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 30 1 5 60 95
2.Fenerbahçe 36 26 4 6 51 84
3.Samsunspor 36 19 10 7 14 64
4.Beşiktaş 36 17 8 11 23 62
5.İstanbul Başakşehir 36 16 14 6 4 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 36 13 11 12 13 51
8.Göztepe 36 13 12 11 9 50
9.Rizespor 36 15 17 4 -6 49
10.Kasımpaşa 36 11 11 14 -1 47
11.Konyaspor 36 13 16 7 -5 46
12.Alanyaspor 36 12 15 9 -7 45
13.Kayserispor 36 11 13 12 -12 45
14.Gazişehir Gaziantep 36 12 15 9 -5 45
15.Antalyaspor 36 12 16 8 -25 44
16.Bodrum FK 36 9 17 10 -17 37
17.Sivasspor 36 9 19 8 -16 35
18.Hatayspor 36 6 22 8 -27 26
19.Adana Demirspor 36 3 28 5 -58 2
Çatlak Restoran’dan Aksaray’da Farkındalık Oluşturan Konsept.
GÖREV YERİ DEĞİŞEN HÂKİM VE SAVCILARIMIZ İLE 40. YILINI DOLDURAN A...
KOM ŞUBEDEN OPERASYON
ASÜ’lü Akademisyenin de Yer Aldığı İHA Modül Projesine NATO’dan Ö...
ASÜSEM ve Aksaray Belediyesi’nden Kadınlara Stresle Başa Çıkma Eğ...
AKSARAY TARIMINA DEV YATIRIM: 861 MİLYON TL’LİK SULAMA PROJESİ BAŞ...
KÜRESEL GAZETECİLER KONSEYİ’NDEN TAZİYE MESAJI
Rektör Arıbaş’tan Akreditasyon Başarısında Emeği Geçenlere Teşekkü...
AKSARAY’DA ASBESTLİ BORULARIN DEĞİŞİMİ İLE HER SANİYEDE 100 LİTRE ...
Turan Yaldır Türkiye’nin En Etkili 7. Vekili Seçildi.
Anahtar Parti Aksaray İl Başkanı Ali Karakuş: "MHRS Randevu Krizi ...
ORTA ANADOLU GAZETECİLER CEMİYETİNDEN LEMAN DERGİSİNE TEPKİ!
AKSARAY BARO BAŞKANI AV. ERÇİN MEVLÜT DÜZGÜN KOMİSYON ÜYELERİ İLE ...
AKSARAY BELEDİYESİ HOBİ BAHÇELERİ PROJESİ HAYATA GEÇİYOR
AKSARAY BAROSU BAŞKANI AV. ERÇİN MEVLÜT DÜZGÜN’DEN BASIN AÇIKLAMAS...
  • BIST 100

    10167,26%1,69
  • DOLAR

    40,05% 0,04
  • EURO

    46,92% -0,14
  • GRAM ALTIN

    4259,74% 0,23
  • Ç. ALTIN

    6818,65% 0,10