24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle İl Milli Eğitim Müdürü H. Ömer Kartal ve beraberindeki öğretmenlerden oluşan heyet, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’i ziyaret etti.
Ziyarette; İl Milli Eğitim Müdürü H. Ömer Kartal, eğitime verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Evren Dinçer’e teşekkür etti.
Kendisini ziyaret eden öğretmenlere “Kutsal bir görevi ifa ediyorsunuz” diyen Belediye Başkanı Evren Dinçer “Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan, her türlü fedakârlığı gösteren sizlere çok şey borçluyuz. Öğretmenlik mesleği tarihin her döneminde kutsal bir meslek olarak anılmıştır. Toplumuzda da öğretmenlik mesleğinin önemli bir yeri vardır. Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum diyen bir medeniyetin mensupları olarak öğretmenlerimiz her zaman baş tacıdır. Bu vesile ile yurdumuzun dört bir yanında görevli tüm öğretmenlerin günü kutlu olsun. ” dedi.
BAŞKAN DİNÇER; “VATANDAŞ MEMNUNİYETİNİ ESAS ALAN HİZMETLER ÜRETİYO...
BAŞKAN DİNÇER: ‘’MODERN BİR ŞEHİR İNŞA ETMEK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZA ...
Ferdi Gürel "SANTEK Ofisi’nin temel hedefi, üniversite–sanayi iş b...
‘’7 YILDA 200'ÜN ÜZERİNDE PROJEYİ HAYATA GEÇİRDİK’’
ASÜ Kurum İdari Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi
AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN FOTOĞRAFÇILIK KURSU
BAŞKAN DİNÇER: ‘’AŞEVİ PROJEMİZ SADECE BİR YEMEK FABRİKASI DEĞİL S...
AKSARAY BAROSU BAŞKANI AV. ERÇİN MEVLÜT DÜZGÜN: "TÜRK BAYRAĞI İNME...