Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişileri tespit etmek, suç ve suçlu bağlantılarını ortaya çıkarmak ve faillerinin yakalanarak adlî mercilere teslim edilmesini sağlamak maksadıyla çalışmalarımıza aralıksız devam edilmektedir.
Bu kapsamda; Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesi içerisinde FETÖ/PDY Terör Örgütü üyelerinin yakalanmasına yönelik, TEM Şube Müdürlüğünce yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Merkez İlçe mülki sınırları içerisinde “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma” (FETÖ/PDY) suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezası ile arandığı tespit edilen İ.K. isimli şahıs TEM Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alınmıştır.
Gözaltına alınan şüpheli şahıs işlemlerinin tamamlanmasına müteakip adli makamlara sevk edilmiş olup, tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.
Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimize asayiş ortamının sağlanması ve FETÖ/PDY Terör Örgütü üyelerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir.
ASÜ’de kalite ve enerji yönetimi eğitimlerini tamamlayan person...
BAŞKAN DİNÇER: “RAMAZAN AYININ GÜZELLİKLERİNİ MİNİK YÜREKLERLE BUL...
ASÜ İslami İlimler Fakültesi iftar programında bir araya geldi
Aksaray Müteahhitler Birliği (AKMÜB) tarafından geleneksel hale ge...
AKSARAY TANITIM GÜNLERİ BAŞLIYOR 9 MART’TA BÜYÜK BULUŞMA
Dünyaca Ünlü Yazar Akif Manaf’a Doğayla Barış Ödülü
KAMBER DEMİR ANADOLU LİSESİ'NDE DEPREM TAHLİYE TATBİKATI
ÖNCE İFTAR, SONRA İLAHİ AKIMINA KATILDILAR”