“3 YIL İÇERİSİNDE TÜM KÖYLERİN YOLUNU BİTİRECEĞİZ”

“3 YIL İÇERİSİNDE TÜM KÖYLERİN YOLUNU BİTİRECEĞİZ”

“3 YIL İÇERİSİNDE TÜM KÖYLERİN YOLUNU BİTİRECEĞİZ”

Belde ve köy ziyaretlerinde kendilerine gelen en fazla talebin yollar olduğunu aktaran AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, 3 yıl içerisinde tüm köylerin yollarını standartlara uygun olacak şekilde bitireceklerinin müjdesini verdi.

AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, İGM Başkanı Mehmet Tüzün, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, il yönetimi ve İGM üyeleri ile Aksaray’ı karış karış gezen Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, köylere yapmış oldukları ziyaretlerde en çok talebin yollarla ilgili olduğunu aktardı.

Şuana kadar 100’ün üzerinde köyde, 7 ilçe ve beldelerde muhtarlar, köy temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya geldiklerini aktaran İl Başkanı Altınsoy, “Yapmış olduğumuz ziyaretlerde vatandaşlarımız ağırlıklı olarak yolların yapımı konusunda bizlerden destek istediler. Bizlerde gerekli notlarımızı aldık, Valimiz, Milletvekillerimiz ve İl Özel İdaremizle görüşerek yol yapımı konusunda seferberlik ilan ettik. Önümüzdeki 3 yıl içerisinde tüm köy yollarımızın yapımını bitirmek istiyoruz. Bu yıl İl Özel İdaremiz hem kendi taş ocağını açtı, hem de sıcak asfalt plenti alımını gerçekleştirdi. Önümüzdeki yıldan itibaren de öncelikli yollarımızda sıcak asfalt çalışmalarına hız vereceğiz. 2021 yılı İl Özel İdaresi ve KÖYDES bütçesi ile merkez ve 7 ilçemizde; 250 km 3 kat satih kaplama, 120 km 2. Kat satih kaplama yol olmak üzere toplamda 370 km yol yapacağız. Otoban yapımı sebebi ile bozulan 130 km yolun da yapılması ile bu yıl Aksaray’ımızda toplam da 500 Km yol yapılmış olacak. Özel İdaremizin kontrolünde 2 yüklenici firma ve 4 ekiple yollarımız Eylül ayı sonuna kadar yapımı tamamlanacaktır. Bu yıl Aksaray’ımızda ilk defa uygulaması yapılan beton yol ile vatandaşlarımıza hizmet götürüyoruz. Hasan Dağında 6 km ve Çanlı kilise yolunda 3 km silindirle sıkıştırılmış beton yol yapıyoruz. 2021 yılında yapacağımız 370 km’lik yolun 70 km’si yapılmış olup 2 ay içerisinde 4 ayrı ekiple programdaki yollarımızın tamamı yapılacaktır. Yol seferberliğimiz sayesinde komşu illerle bağlantımızı da sağlayan, bizlerden ısrarla istenilen Armutlu-Emirgazi (Konya) yolu tamamlanmış, Ihlara-Kitreli (Niğde) ve Ilısu-Mahmutlu (Niğde) yollarımız Eylül ayı içerisinde bitirilecek. Yine otoban çalışması sebebi ile yapılamayan Karakuyu-Tatlıca-Kalebalta-Küçük Pörnekler-Büyük Pörnekler grup köy yolumuz bu ayı içerisinde tamamlanacak. Saratlı-Demirci turizm yolumuz da Eylül ayı içerisinde bitirilecektir. Hasandağı beton yolumuzun da 2.5 km’si yapılmış olup bu ay içerisinde yolumuz yapımı

tamamlanacaktır. Bu çalışmalar esnasında desteğini esirgemeyen Valimiz Hamza Aydoğdu’ya, Milletvekilimiz Cengiz Aydoğdu’ya, İGM Başkanımız Mehmet Tüzün’e, Genel Sekreterimiz Yüksel Çelik ve İl Özel İdare personeline teşekkür ederim.”

Tüm köylerin modern ve sorunsuz olmasını istediklerini ifade eden Milletvekili Cengiz Aydoğdu ise, “Köy ziyaretlerimizde vatandaşlarımızla bir araya gelerek istişarelerde bulunuyor, taleplerini dinliyoruz. Bu taleplerinin yerine getirilmesi ve hizmet halkamızın genişletilmesi için çalışıyoruz. Köylerimizin sorunlarını anında çözmek, alt ve üst yapı problemlerinin büyük çoğunluğunun çözüldüğünü görmek bizleri mutlu ediyor. Şimdi önceliklerimizin başında köy yollarımız var. Bütün köy yollarımızın standartların üzerinde olmasını arzu ediyoruz. İnşallah 3 yıl içerisinde tüm köy yollarımız tamamlanmış olacak” dedi.



GAZETECİLER KASTOMONU'DA BULUŞTULAR.

Kastamonu Gazeteciler Derneği ile Küresel Gazeteciler Konseyi'nin ...

AKSARAY TASAVVUF MÜZESİ AKSARAY’IN MANEVİ İKLİMİNE KAZANDIRILACAK

AKSARAY TASAVVUF MÜZESİ AKSARAY’IN MANEVİ İKLİMİNE KAZANDIRILACAK

18 Yaşına Giren ASÜ Üretim Odaklı Yeni Hedeflere İlerliyor

18 Yaşına Giren ASÜ Üretim Odaklı Yeni Hedeflere İlerliyor

MHP İL BAŞKANI KARATAŞ: "ÇANAKKALE ZAFERİ TÜRK MİLLETİNİN YENİDEN ...

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray İl Başkanı Burhanettin KARATAŞ,...

"Tuğrul Karacaer ve İyi Parti Ekibi, 'Kapı Çal Gönül Al' Etkinliği...

"Tuğrul Karacaer ve İyi Parti Ekibi, 'Kapı Çal Gönül Al' Etkinliği...

AKSARAY’I ESKİŞEHİR GİBİ BİR İL YAPMAYA NİYETLİYİZ

“BELEDİYECİLİK VİZYON İŞİDİR”

SELÇUKLU KÜLLİYESİ’NDE SONA DOĞRU

SELÇUKLU KÜLLİYESİ’NDE SONA DOĞRU

BELEDİYE BAŞKANI DİNÇER’İN 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKAL...

BELEDİYE BAŞKANI DİNÇER’İN 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKAL...