MEZUNİYET TÖRENLERİ TAMAMLANDI
BAŞKAN DİNÇER BELEDİYE ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ
AK PARTİ SEÇİM İŞLERİ BAŞKANLIĞI, AKSARAY İL İSTİŞARE TOPLANTISI G...
YEŞİL AKSARAY İÇİN AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİLİYOR
JANDARMA TARAFINDAN; EMNİYET KEMERİ VE ÇOCUK KOROMA TERTİBATI DENE...
KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN 89 KİŞİ YAKALANDI.
ASÜ, ENGELSİZ ÜNİVERSİTELER ARASINDA TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU
AK PARTİ GENEL MERKEZİ:‘’BELEDİYE BAŞKANIMIZI TEBRİK EDİYORUZ’’
BAŞKAN DİNÇER, "BURADAN ALDIKLARIMIZI AKSARAY'IMIZ DA UYGULAYACAĞI...
Aksaray Emniyet Müdürlüğü : KOM Şube Müdürlüğünden operasyon.
Aksaray İl Jandarma Komutanlığı kamu düzeni uygulamasına devam edi...
AKSARAY BELEDİYESİ KABRİSTANLIKLARDA BAYRAM HAZIRLIĞI BAŞLATTI
2.408%0,00
17,2008% -0,09
17,6471% 0,56
965,71% 0,31
1593,4215% 0,31
AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu ve Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, sanayi sitesinde esnafla bir araya geldi. Ziyaretlerde esnafın sorun ve istekleri dinlendi.
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde verilen çalışma arasında AK Parti Milletvekilleri teşkilat programları kapsamında sahadaki ziyaretlerini sürdürüyor. Milletvekili Cengiz Aydoğdu da, Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, Belediye Meclis üyesi Yakup Ülger ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte sanayi esnafını ziyaret etti.
AK Parti’nin milletin kendisi olduğunu ifade eden Milletvekili Cengiz Aydoğdu, “Biz her daim sahadayız. Her daim milletimizle birlikteyiz. Her fırsatta vatandaşlarımızla buluşuyor, bir araya gelip onları dinliyoruz. Birlikte çözüm üretiyoruz. Dertlerine derman olmaya çalışıyoruz. Ve tüm bunlar için seçim zamanlarını beklemiyor her daim milletimizle buluşuyoruz. Çünkü millete hizmetkar olmak bunu gerektirir. Bu ziyaretlerimizde bunun en güzel örneği” diye konuştu.
Oldukça samimi ortamda geçen esnaf ziyaretlerinden gayet iyi dönüş aldıklarını ifade eden İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Zaman zaman esnaf arkadaşlarımızın daveti oluyor. Zaman zaman çat kapı esnaflarımızı iş yerlerinde ziyaret ederek bizden beklentilerini dinliyoruz. Yerinde, varsa sıkıntıları çözme noktasında yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sadece sanayi sitesindeki esnafımızı değil ilimizdeki tüm esnafımızı ilerleyen günlerde ziyaret etmeye devam edeceğiz. AK Parti olarak 19 yıldır olduğu gibi bundan sonrada esnafımızın, vatandaşımızın daima yanındayız” dedi.
AK heyet, esnaf ziyaretinin ardından Aksaray Madeni Sanatkârlar ve Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Murat Tekin’i de ziyaret ederek istişarelerde bulundu.