AKSARAY BELEDİYESİ ALTYAPI ALANINDAKİ ÇALIŞMALARINI YOĞUNLAŞTIRDI

AKSARAY BELEDİYESİ ALTYAPI ALANINDAKİ ÇALIŞMALARINI YOĞUNLAŞTIRDI

AKSARAY BELEDİYESİ ALTYAPI ALANINDAKİ ÇALIŞMALARINI YOĞUNLAŞTIRDI

AKSARAY BELEDİYESİ ALTYAPI ALANINDAKİ ÇALIŞMALARINI YOĞUNLAŞTIRDI

 

BAŞKAN DİNÇER; ‘’ALTYAPI GELECEĞE YATIRIMDIR”

 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in göreve gelmesi ile şehir genelinde başlatılan altyapı seferberliğine bu yaz sezonunda da devam ediliyor.

 

Geçtiğimiz yıllarda yağmur suyu şebeke hatlarından içme suyu şebeke hatlarına, Kanalizasyon çalışmalarından asbest boru değişimlerine kadar birçok alanda çalışma yapan Belediye ekipleri bu yılda altyapı alanındaki çalışmalara yoğunlaştı.

 

Belediye ekipleri Şehirler arası Otobüs terminal yolunda ani yağışlara bağlı oluşabilecek sel ve su taşkınlarına karşı yağmur suyu şebeke hattı için çalışma başlattı. Yağmur suyu şebeke hattı çalışmaları kapsamında 40 metre 800’lük 2 Bin 443 metre 600’lük beton boru yerleştirilecek.

 

Altyapının şehrin geleceği olduğuna değinen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray’ın son yılların en yoğun kar ve yağmur yağışını almasına rağmen altyapı yatırımlarından dolayı herhangi bir sorun yaşanmadığını belirtti.

 

Başkan Dinçer açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı; ‘’ Şehir genelinde hayata geçirdiğimiz Yağmur suyu şebeke hatlarımız ile yoğun yağışların ardından su birikintilerinin oluşmasının, sel ve taşkınların oluşmasının önüne geçiyoruz. Bu amaçla geçtiğimiz yıl şehrimizde ciddi oranda yağmur suyu şebeke hattı hayata geçirdik. Yaptığımız bu çalışmanın faydalarına bu yıl vatandaşlarımızla birlikte şahit olduk. Yaz sezonunun başlaması ile birlikte şehrimizde ihtiyaç duyulan yerlerde yağmur suyu şebeke hattı çalışması başlattık. Şehirler arası Otobüs Terminali yolunda başlattığımız yağmur suyu şebeke hattımız da çalışmalara devam ediyoruz.’’ Dedi.



YILBAŞI ÖNCESİ KURUYEMİŞ SATIŞ NOKTALARINA ZABITA DENETİMİ

YILBAŞI ÖNCESİ KURUYEMİŞ SATIŞ NOKTALARINA ZABITA DENETİMİ

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER YENİ YIL DOLAYISIYLA KUTLAMA MES...

BAŞKAN DİNÇER, “2026 YILININ DA HİZMETLERLE DOLU BİR YIL OLMASINI ...

SOĞUK VE KARLI GÜNLERDE DOĞADAKİ KUŞLAR UNUTULMADI

SOĞUK VE KARLI GÜNLERDE DOĞADAKİ KUŞLAR UNUTULMADI

EMI İşbirliğiyle KKTC’de Girişimcilik Paneli Düzenlendi.

EMI İşbirliğiyle KKTC’de Girişimcilik Paneli Düzenlendi

AKSARAY BAROSU BAŞKANI AV. ERÇİN MEVLÜT DÜZGÜN'ÜN YENİ YIL MESAJI

AKSARAY BAROSU BAŞKANI AV. ERÇİN MEVLÜT DÜZGÜN'ÜN YENİ YIL MESAJI

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN UYARI

SOĞUĞA KARŞI İZOLE EDİLMEYEN SU SAYAÇLARI DONABİLİR

AKSARAY BELEDİYESİ KAR YAĞIŞIYLA BİRLİKTE KENT GENELİNDE ÇALIŞMALA...

BAŞKAN DİNÇER; “KAR YAĞIŞININ BAŞLADIĞI İLK ANDAN İTİBAREN SAHADAY...

7 YILDA 1468 METRUK YAPININ YIKIMI GERÇEKLEŞTİ

BAŞKAN DİNÇER; “METRUK BİNALARI PLANLI ŞEKİLDE YIKIMINI YAPARAK OR...