Aksaray Belediyesi, şehir genelindeki mahallelerde kaldırım, bordür yenileme çalışmalarını sürdürüyor.
Aksaray Belediyesinin vatandaşların hayatını kolaylaştırmak, yaya ve araç trafiğini düzenlemek, daha güvenli yollar ve kaldırımlar için başlattığı bakım ve onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Onarım ve yenileme gereken her bölgede çalışmalarını sürdüren Belediye ekipleri, İstiklal Mahallesi okullar bölgesinde yer alan 4201 nolu sokak üzerinde kaldırım çalışması başlattı. İlk olarak çalışmalara zemin iyileştirmesi ve tesviye yaparak başlayan ekipler, kaldırımı baştan aşağı yenilerken bu Caddeye bağlı sokaklarda deforme olan bordür taşlarını da yeniledi.
Her eğitim döneminde okul servis araçlarının eklenmesiyle araç trafiği ve yaya yoğunluğu yaşanan bölgede, kaldırım çalışmasıyla yaya güvenlik tedbirleri alınmış oldu. Önümüzdeki günlerde caddeye yönlendirici trafik levhalarının monte edileceği bildirildi.
Yayalara güvenli ulaşım sağlanması için şehir genelinde birçok noktada kaldırım çalışmaları sürecek.
BAŞKAN DİNÇER'İN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI
Rektör Arıbaş: Üniversiteyi sizlerle birlikte yöneteceğiz
VATAN KAHRAMANLARINA EBEDÎ BİR VEFA DURAĞI ŞEHİTLER MÜZESİ 2 YAŞIN...
KGK “5. Küresel Medya Buluşması” Alanya’da Başlıyor
KÜLTÜR KONAĞI PROJESİNDE ÇALIŞMALAR SONA YAKLAŞTI
DUAYEN GAZETECİ AHMET ERBAŞ, VEFATININ 2. YILINDA DUALARLA ANILDI
AKSARAY’DA GAZZE’YE DESTEK YÜRÜYÜŞÜ YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİL...
"NİĞDE İLİM YAYMA CEMİYETİ VE İMAM HATİP LİSELERİ KURULUŞ YILDÖNÜM...