Aksaray Belediyesi kendi atölyelerinde kendi imkânlarıyla ürettiği koruyucu maskeleri, kapı kapı dolaşarak ücretsiz olarak dağıtıyor.
COVID-19 salgına karşı mücadelede ilk günlerden itibaren etkin ve karalı bir çalışma yürüten Aksaray Belediyesi, AKMEK atölyelerinde üretilen maskeleri şehir genelinde dağıtmak için kolları sıvadı.
Belediye ait üretim atölyelerinde hijyen kurallarına uygun şekilde ambalajlanan maskeler, belediye ekipleri tarafından vatandaşlara ulaştırılmaya başlandı.
Belediye Başkanı Evren Dinçer, belediye olarak salgına karşı her türlü önleyici tedbirlerin alınmaya devam ettiği söyledi. Başkan Dinçer, “Kendi atölyelerimizde kendi imkânlarımızla ürettiğimiz maskeleri şehir genelinde ücretsiz olarak dağıtıyoruz” diyerek maske dağıtımının günlük olarak devam edeceğini belirtti.
‘’7 YILDA 200'ÜN ÜZERİNDE PROJEYİ HAYATA GEÇİRDİK’’
ASÜ Kurum İdari Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi
AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN FOTOĞRAFÇILIK KURSU
BAŞKAN DİNÇER: ‘’AŞEVİ PROJEMİZ SADECE BİR YEMEK FABRİKASI DEĞİL S...
AKSARAY BAROSU BAŞKANI AV. ERÇİN MEVLÜT DÜZGÜN: "TÜRK BAYRAĞI İNME...
Türk Bayrağı’na yönelik gerçekleştirilen çirkin saldırının ardında...
ASÜ’de üniversite–sanayi iş birliğini güçlendirecek SANTEK Ofis...
ASÜ ÖĞRENCİLERİ 13 SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ İLE GÖNÜLLERE DOKUNDU