ATATÜRK BULVARI ORTA REFÜJE ESTETİK DOKUNUŞ

ATATÜRK BULVARI ORTA REFÜJE ESTETİK DOKUNUŞ

ATATÜRK BULVARI ORTA REFÜJE ESTETİK DOKUNUŞ

Aksaray Belediyesi, Atatürk Bulvarı üzerinde yer alan Piri Mehmet Paşa Alt Geçidi ile Coğlaki Kavşağı arasındaki güzergâhta bulunan orta refüjde ağaçlandırma çalışması başlattı.

 

Aksaray Belediyesi tarafından Kurtuluş Kavşağının trafiğe açılmasının ardından Atatürk Bulvarı orta refüjünde düzenlemeye giderek yol genişletme çalışması başlatmıştı. Piri Mehmet Paşa Alt Geçidi ile Coğlaki Kavşağı arasındaki yol güzergâhı boyunca orta refüjü yenileyen belediye ekipleri, aynı bölgede ağaçlandırma çalışmasına başladı.

 

Orta refüjü tamamen karo ile kaplayan ekipler, yol boyunca fidan dikimini gerçekleştirdi. Ekipler ayrıca kavşak noktalarında çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışması yaparak şehrin yoğun olarak kullanılan bölgelerinin estetik görünüme kavuşması için çalışmalarını sürdürüyor.

 

Atatürk Bulvarı üzerinde devam eden çalışmalarla ilgili açıklamalar yapan Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Atatürk Bulvarı vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı bir güzergah. Bu bölgede daha önce yol genişletme, orta refüj ve kavşak çalışması yaparak sürücülere ve yayalara güvenli ulaşım imkanı sunmuştuk. Bulvarın estetik görünüme sahip olması için güzergâh boyunca peyzaj çalışmamız devam ediyor” dedi.



ASÜ’de kalite ve enerji yönetimi eğitimlerini tamamlayan personel...

ASÜ’de kalite ve enerji yönetimi eğitimlerini tamamlayan person...

BAŞKAN DİNÇER: “RAMAZAN AYININ GÜZELLİKLERİNİ MİNİK YÜREKLERLE BUL...

BAŞKAN DİNÇER: “RAMAZAN AYININ GÜZELLİKLERİNİ MİNİK YÜREKLERLE BUL...

ASÜ İslami İlimler Fakültesi iftar programında bir araya geldi

ASÜ İslami İlimler Fakültesi iftar programında bir araya geldi

AKMÜB ÜYELERİ İFTARDA BULUŞTU

Aksaray Müteahhitler Birliği (AKMÜB) tarafından geleneksel hale ge...

AKSARAY TANITIM GÜNLERİ BAŞLIYOR " 9 MART’TA BÜYÜK BULUŞMA"

AKSARAY TANITIM GÜNLERİ BAŞLIYOR 9 MART’TA BÜYÜK BULUŞMA

DÜNYACA ÜNLÜ YAZAR AKİF MANAF’A DOĞAYLA BARIŞ ÖDÜLÜ

Dünyaca Ünlü Yazar Akif Manaf’a Doğayla Barış Ödülü

KAMBER DEMİR ANADOLU LİSESİ'NDE DEPREM TAHLİYE TATBİKATI

KAMBER DEMİR ANADOLU LİSESİ'NDE DEPREM TAHLİYE TATBİKATI

"ÖNCE İFTAR, SONRA İLAHİ AKIMINA KATILDILAR”

ÖNCE İFTAR, SONRA İLAHİ AKIMINA KATILDILAR”