Aksaray Belediyesi, korona virüsü (Covid-19) salgınına karşı korunma tedbirlerini tek tek uyguluyor. Birçok kamu kurumunu dezenfekte eden belediye ekipleri, düzenli olarak gerçekleştirdiği banka şubeleri ve ATM’leri yeniden dezenfekte etti.
Ülkemizde artan Korona Virüs vakaları karşında Belediye Başkanı Evren Dinçer, vatandaşların ortak kullanımında olan alanların sürekli dezenfekte edilmesi talimatını verdi. Ekipler, tüm kamu kurumlarını belli periyotlarla dezenfekte ederken halkın yoğun olarak kullandığı banka şube ve ATM’leri antiviral özelliğe sahip aktif yüzey temizlik ürünleri temizlendi.
Dünyada büyük paniğe neden olan korona virüsten dolayı şehrin dört bir yanında dezenfekte yapıldığını açıklayan Başkan Dinçer, dezenfekte çalışmalarının gece gündüz demeden her gün düzenli olarak yapıldığını ve yapılmaya devam edeceğini bildirdi.
Onur Ödülü , Ayakta Alkışlandı !
Rektör Arıbaş: Atatürk’ün emanetine kararlılıkla sahip çıkacağız
Aksaray Milletvekili Cengiz AYDOĞDU'nun 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜ...
BAŞKAN DİNÇER'İN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI
Rektör Arıbaş: Üniversiteyi sizlerle birlikte yöneteceğiz
VATAN KAHRAMANLARINA EBEDÎ BİR VEFA DURAĞI ŞEHİTLER MÜZESİ 2 YAŞIN...
KGK “5. Küresel Medya Buluşması” Alanya’da Başlıyor
KÜLTÜR KONAĞI PROJESİNDE ÇALIŞMALAR SONA YAKLAŞTI