BAŞKAN ALTINSOY, “HER ARAYAN BULAMAZ AMA BULANLAR ARAYANLARDIR

BAŞKAN ALTINSOY, “HER ARAYAN BULAMAZ AMA BULANLAR ARAYANLARDIR

BAŞKAN ALTINSOY, “HER ARAYAN BULAMAZ AMA BULANLAR ARAYANLARDIR

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tüm Türkiye’ye verdiği doğalgaz müjdesine ilişkin değerlendirmede bulunan AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Türkiye için tarihi bir güne tanıklık ettik. Her arayan bulamaz ama bulanlar unutmayalım ki arayanlardır” dedi.

AK Parti iktidarlarının Türkiye’yi her alanda ileri taşıdığını belirten Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Rabbimizin yardımıyla, milletimizden aldığımız güçle, AK Parti iktidarı 19 yıldır aşkla şevkle koşuyor, her bir alanda da başarılara imza atıyor. Doğalgaz meselesinin yanında sağlıktan ulaşıma, enerjiden eğitime her bir alanda Türkiye adeta çağ atladı” değerlendirmesinde bulundu.

Her zaman bu ülke insanını refaha kavuşturmak için gece gündüz mücadele ettiklerini dile getiren Altınsoy, “Cumhurbaşkanımızın açıklamış olduğu doğalgaz rezervi sadece bizi değil bizlere umut bağlayan mazlumları, mağdurları, Ümmeti Muhammedî de son derece sevindirmiştir. Gayemiz bu ülkenin insanlarını refaha kavuşturmak, ekonomisini daha da güçlendirmek. Hamdolsun Rabbimize bugünleri de yaşattığı için. Bu ülkede taş üstüne taş koyandan da Allah razı olsun.”

Türkiye’nin kararlılıkla hedeflerine ilerlemesine her türlü engel girişimine rağmen devam ettiğini vurgulayan Altınsoy, “Türkiye birçok ülkenin kaldıramayacağı çok büyük sorunlarla uğraşan bir ülke. Çukurlar kazıp özerklik ilan edenlere, ekonomik saldırılara ve darbe teşebbüsü gibi Türkiye’yi bölmek isteyen gafillerin, hainlerin yanı sıra ülkemizi ana kara içerisine hapsetmek isteyenlere Sayın Cumhurbaşkanımızın dirayeti, liderliği ile birlikte boyun ekmedik eğmeyeceğiz. Kimsenin topraklarında, hakkında gözümüz yok, hakkımız olmayan bir şeyi istemiyoruz ama Türkiye’nin haklarını kimseye de yedirmeyiz. Biz inandık, zaferi de elde edeceğiz. Akdeniz’de de hakkımızı arıyoruz, Karadeniz’de de. Ülke güvenliğimiz savunmak için de Suriye’de, Irak’ta da operasyonlara devam ediyoruz.”

Ülkemizin cari açığının en büyük nedeni olan enerji konusunda atılan dev adımın toplumda bayram etkisi oluşturduğunu aktaran Başkan Altınsoy, “Doğalgaz konusunda atılan bu adımla ülkemizin cari açığı nerdeyse bitecek ve dışa bağımlı bir ülke olmayacağız. Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi bugüne kadar enerji bağımlığı nedeniyle ülkemiz zor zamanlar geçirdi ve hep tehditler aldı. Bugün açıklanan müjde Büyük Türkiye yolunda atılan en büyük adımdır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, bakanlarımıza ve emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. Her arayan bulamayabilir ancak bulanlar arayanlardır” diye konuştu

BAŞKAN ALTINSOY, “AK PARTİ’NİN KADERİ İLE ÜLKENİN KADERİ BİRDİR”

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Teşkilatçılığı memleket meselesi olarak görüyoruz. Çünkü şu süreçte AK Parti’nin kaderi ile ülkenin kaderi birdir” dedi.

Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ‘Her Şey Türkiye İçin’ diyerek çıktığımız bu yolda hizmetlerle dolu 18 yılı geride bıraktık. Vesayet sistemi ortadan kaldırılmış, ülkemizde milli iradenin üstünlüğü sağlanmıştır. Umutlarını bizlerin, iktidarımızın tökezlemesine bağlayan Türkiye düşmanlarına bekledikleri fırsatı veremeyeceğiz. Bizler, birlik olmadan dirlik olmayacağına inanan, aynı davaya, aynı sevdaya gönül vermiş insanlarız. Şehrimizin yarını, Ülkemizin istikbali, bizlerin de mensubu olduğu bu kadroların omuzlarındadır” diye konuştu.

Kongre sürecine de değinen Altınsoy, “29 Ağustos itibarıyla AK Partimizin kongre sürecini Gülağaç ve Güzelyurt ilçelerimizden başlatacağız. Eskil ve Sultanhanı 5 Eylül’de, Ortaköy ve Ağaçören 6 Eylül tarihinde, Merkez İlçemizi de Eylül’ün 12’sinde tamamlamayacağız. Kongrelerimiz, Büyük, güçlü ve bağımsız Türkiye için güç birliği yaptığımız, aynı zamanda kardeşlik bağlarımızı yenilemekle birlikte, ülkemizi 2023 - 2053 - 2071 hedeflerine taşıyacak yeni kadroların da aramıza katıldığı zamanlar olacaktır. Kurucularımızdan bugüne milletvekili, il başkanı, ilçe başkanı, belediye başkanı, meclis üyesi, mahalle başkanları tümüyle görev almış tüm teşkilat mensuplarımız bu davanın neferleriyiz. Nasıl ki ülkemizin bekası adına sınır ötesinde başlattığımız harekâtlarda zafere ulaşmak durumunda isek; hizmet erleri olarak bizler de sorumluluklarımızı yerine getirerek başarıya ulaşmak mecburiyetindeyiz. Teşkilatçılığı memleket meselesi olarak görüyoruz. Çünkü şu süreçte AK Parti’nin kaderi ile ülkenin kaderi bir olduğunun farkındayız.”



BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ...

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ...

AKSARAY BARO BAŞKANI AV. FERİT KÖSE'NİN BAYRAM MESAJI

AKSARAY BARO BAŞKANI AV. FERİT KÖSE'NİN BAYRAM MESAJI

MİLLETVEKİLİ AYDOĞDU£NUN RAMAZAN BAYRAMI TEBRİĞİ

MİLLETVEKİLİ AYDOĞDU£NUN RAMAZAN BAYRAMI TEBRİĞİ

TÜRK POLİS TEŞKİLATI’NIN 179. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ

TÜRK POLİS TEŞKİLATI’NIN 179. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ

BAŞKAN AKTÜRK’TEN 'BAYRAM' MESAJI

BAŞKAN AKTÜRK’TEN 'BAYRAM' MESAJI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER, RAMAZAN BAYRAMI DOLAYISI İLE KU...

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER, RAMAZAN BAYRAMI DOLAYISI İLE KU...

Türk Polis Teşkilatının 179. Kuruluş Yıldönümü

Türk Polis Teşkilatının 179. Kuruluş Yıldönümü

KGK ailesi iftar serisinin son durağı İstanbul oldu.

KGK ailesi iftar serisinin son durağı İstanbul oldu.