GİYSİ KUMBARALI İLE YIL İÇERİSİNDE 5 BİN AİLENİN İHTİYACI KARŞILANDI
BAŞKAN DİNÇER;” VATANDAŞLARIMIZA DUYARLILIKLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Aksaray Belediyesi tarafında kullanılmayan eşyaların tekrar ekonomiye kazandırılması ve ihtiyaç sahiplerine destek olunması amacıyla başlatılan giysi kumbaraları ile çok sayıda ailenin ihtiyacı karşılanıyor.
Aksaray Belediyesi, ülke genelinde başlatılan “Sıfır Atık Projesi” kapsamında çeşitli projeler yürütüyor. Aksaray Belediyesi tarafından yürütülen Sıfır atık projesi kapsamında hayata geçirilen çalışmalardan biri olan “Giysi Kumbarası Uygulaması” ile ciddi oranda tasarruf sağlandı.
Şehir içerisinde 48 mahallede 260 farklı noktalara giysi kumbarası Aksaray Belediyesi ekiplerince yerleştirildi. Vatandaşların kolay ulaşabilecekleri noktalarda bulunan giysi kumbaralarında toplanan kıyafet, ayakkabı, kaban gibi ürünler belediye ekipleri tarafında toplanıyor. Kullanılabilir durumda olan ürünler yıkanarak, ütülenerek ve paketlenerek ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılıyor. Kullanılmayacak durumda olanlar ise geri dönüşüme gönderilerek ekonomiye kazandırılıyor.
Giysi kumbaralarında toplanan ürünler ile Aksaray Belediyesi yıl içerisinde 5 Bin ailenin ihtiyacını karşıladı. Giysi kumbarası uygulamalarına yoğun ilgi gösteren vatandaşlara Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, teşekkür etti. Başkan Dinçer, açıklamalarının devamında Aksaray halkının bu konuda duyarlı davrandığını dile getirdi.
AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN FOTOĞRAFÇILIK KURSU
BAŞKAN DİNÇER: ‘’AŞEVİ PROJEMİZ SADECE BİR YEMEK FABRİKASI DEĞİL S...
AKSARAY BAROSU BAŞKANI AV. ERÇİN MEVLÜT DÜZGÜN: "TÜRK BAYRAĞI İNME...
Türk Bayrağı’na yönelik gerçekleştirilen çirkin saldırının ardında...
ASÜ’de üniversite–sanayi iş birliğini güçlendirecek SANTEK Ofis...
ASÜ ÖĞRENCİLERİ 13 SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ İLE GÖNÜLLERE DOKUNDU
YAPAY ZEKA DESTEKLİ PROJE DESTEK ALMAYA HAK KAZANDI
BAŞKAN DİNÇER: “ESKİ SANAYİ ALANINDAKİ GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİNE SON VER...