Başkan Dinçer;
‘’Annelerimizin Gülen Yüzleri Bizler İçin En Değerli Hazinedir’’
Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Anneler Günü dolayısıyla bir açıklama yaparak tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.
Başkan Dinçer; “Annelerimiz, yeryüzünde en kutsal görevi üstlenen, karşılıksız sevgi, hoşgörü ve mutluluğumuzun kaynağı, bizleri dünyaya getiren ve iyi bir şekilde yetişmemizi sağlayan en değerli varlığımızdır.
Karşılıksız sevmenin en güzel örneklerini veren annelerimiz, aynı zamanda geleceğimizin teminatı, milletimizin maddi varlığının güvencesi, birlik ve bütünlük içinde yaşayabilmemizin de en önemli manevi kaynaklarıdır.
Varlığıyla hayata anlam katan, şefkat dolu yüreğiyle çocuklarına yol gösteren annelerimizin hakkı hiçbir şekilde ödenemez. Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisidir. En değerli varlığımız, baş tacımız annelerimizin tek beklentisi ise sevgidir. Onları mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlatlar olmak, annelerimiz için en büyük armağandır. Onların gülen yüzleri bizler için de en değerli hazinedir.
Cennetle müjdelenen annelerimizi sadece anneler gününde değil, ömür boyunca sevgi, saygı ve muhabbetle kucaklamalıyız.
Yüreğinde taşıdığı sınırsız sevgi ve sabırla, değeri biçilemeyen başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum.”
AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN ÇEVRE VE SOSYAL FAYDAYI BİRLEŞTİREN PROJE
2026 YILI BÜTÇESİ OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ
KGK HEYETİ BİK GENEL MÜDÜRÜ ABDÜLKADİR ÇAY'I ZİYARET ETTİ.
AKSARAY’DA ADLİ DESTEK VE MAĞDUR HİZMETLERİ KOORDİNASYON TOPLANTIS...
Aksaray Koruma Güvenlik Eğitim Hizmetleri Türkiye Zirvesinde
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ’NİN SEVİLEN HOCASI PROF. DR. HASRET AKTAŞ’TAN ...
HZ. ALİ ŞİFÂ CAMİ VE KÜLLİYESİ DUALARLA İBADETE AÇILDI
TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ: KÜRESEL ADALET ARAYIŞI TÜM DÜNYAYA YAYILMA...