Tarih: 23.04.2020 17:42

BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER’İN RAMAZAN AYI MESAJI

Facebook Twitter Linked-in

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Ramazan ayı dolayısıyla yayımladığı mesajında “Millet olarak sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının yoğun bir şekilde yaşandığı 11 ayın sultanı Ramazan ayına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Başkan Dinçer mesajının devamında “Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan Ramazan ayı, müminler için bir bağışlanma mevsimidir.

Bu manevi iklimi, bu yıl tüm dünyada ve ülkemizde etkili olan salgın hastalıkla mücadele sürecinin içerisinde idrak ediyoruz. Yaşanan salgından vatandaşlarımızın olumsuz yönde etkilenmemesi için tedbirlerimizi ilk günden itibaren aldık ve almaya devam ediyoruz.

Bu süreçte sokağa çıkamayan kıymetli büyüklerimiz ve ihtiyaç sahibi ailelerimiz için sosyal yardımlarımız devam ediyor. Allah izniyle millet olarak gönül gönüle bu süreci atlatacağız. Güzel günlere kavuşacağız. Bu vesileyle tekrardan siz kıymetli hemşerilerimizden bir kez daha zorunlu olmadıkça sokağa çıkmamanızı ve çıkmak zorunda kaldığınızda sosyal mesafemizi korumanızı özellikle rica ediyorum.

Salgın sürecinde ne yazık ki birçok Ramazan geleneğini siz vatandaşlarımızın sağlığı için yerine getirememe burukluğunu yaşıyoruz. Salgın hastalık sürecinin biran önce atlatacağımızı ümit ediyor, Mübarek Ramazan ayının bütün İslam âlemine ve hemşerilerime hayırlar getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —