BİSİKLETLER SAHİPLERİNE TESLİM EDİLİYOR

BİSİKLETLER SAHİPLERİNE TESLİM EDİLİYOR

Aksaray Belediyesi ile Aksaray Müftülüğünün iş birliğinde geçtiğimiz hafta yapılması planlanan “Camiye Koşuyor, Namazla Buluyoruz” etkinliğinin ödül töreni Corona Virüs (COVID - 19) nedeniyle tedbir amaçlı ertelenmişti.

Dünya genelinde birçok ülkede hızla artan Corona Virüs (COVİD-19) salgınına karşı ülkemizde tedbir amaçlı birçok toplu etkinlik durduruldu. Aksaray Belediyesi ile Aksaray Müftülüğünün organize ettiği geçtiğimiz hafta planlanan “Camiye Koşuyor, Namazla Buluyoruz” etkinliğinin ödül töreni bu sebeple ertelendi.

Ertelenen ödül töreninden sonra Aksaray Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünde bisiklet almaya hak kazanan çocuklara, bisikletlerini teslim edilmeye başlandı. Çocuklara namaz kılma alışkanlığı kazanmaları için başlatılan etkinlik puan esasına göre yapılmış ve il genelinde 277 çocuk bisiklet almaya hak kazanmıştı.

Belediyeden yapılan açıklamada, bisiklet kazanan çocukların bisikletlerini Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünde alabilecekleri belirtildi.



AKSARAY BARO BAŞKANI AV. ERÇİN MEVLÜT DÜZGÜN KOMİSYON ÜYELERİ İLE ...

AKSARAY BARO BAŞKANI AV. ERÇİN MEVLÜT DÜZGÜN’DEN KOMİSYON ÜYELERİN...

AKSARAY BELEDİYESİ HOBİ BAHÇELERİ PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

AKSARAY BELEDİYESİ HOBİ BAHÇELERİ PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

AKSARAY BAROSU BAŞKANI AV. ERÇİN MEVLÜT DÜZGÜN’DEN BASIN AÇIKLAMAS...

AKSARAY BAROSU BAŞKANI AV. ERÇİN MEVLÜT DÜZGÜN’DEN BASIN AÇIKLAMAS...

Tuz Gölü’nün bitki zenginliği Bilim Kafe’de ele alındı

Tuz Gölü’nün bitki zenginliği Bilim Kafe’de ele alındı

DARPHANE VE YUSUF HAKİKİ BABA TÜRBESİ’NDE ÇEVRE DÜZENLEMESİ

DARPHANE VE YUSUF HAKİKİ BABA TÜRBESİ’NDE ÇEVRE DÜZENLEMESİ

AKSARAY'LI MOTOSİKLET TUTKUNLARI CAN ERZİNCAN'A HAYRAN KALDILAR

AKSARAYLI MOTOSİKLET TUTKUNLARI CAN ERZİNCAN'A HAYRAN KALDILAR

Aksaray'lı Motosikletçileri Erzincan Valisi Aydoğdu Misafir Etti.

Aksaraylı motosikletçilerden Erzincan çıkarması

ASÜ’lü yüksek lisans öğrencisinin projesi yara tedavisinde umut o...

ASÜ’lü yüksek lisans öğrencisinin projesi yara tedavisinde umut...