DEPREMLERDE HAYATINI KAYBEDEN ASÜ’LÜLER İÇİN FİDAN DİKİLDİ
Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden Aksaray Üniversitesi (ASÜ) mensubu ve mezunu 19 öğrenci için kampüste bir anma etkinliği düzenlendi. Etkinlik kapsamında dualar edildi ve öğrencilerin anılarını yaşatmak adına fidan dikimi gerçekleştirildi.
Eğitim Fakültesi ile Fen Edebiyat Fakültesi arasındaki yürüyüş yolunda düzenlenen törende kısa bir açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin, tüm ülkenin çok zor bir süreçten geçtiğini söyledi. Yaraların Devlet ve millet iş birliği ile sarılmaya çalışıldığını ve bölgede hayatın normalleşmesi adına büyük bir çaba gösterildiğini belirten Şahin, “Yaşanan depremlerde Üniversitemiz mensubu ve mezunu 19 öğrencimizi kaybettik. Onları unutmayacağız. Mekânları cennet olsun. Depremlerde yitirdiğimiz tüm kardeşlerimiz için Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.
Kısa açıklamanın ardından İslami İlimler Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Sami Yıldız dua etti. Hemen sonrasında ise çeşitli türlerde 100 adet fidan toprakla buluşturuldu.
AKSARAY TANITIM GÜNLERİ BAŞLIYOR 9 MART’TA BÜYÜK BULUŞMA
Dünyaca Ünlü Yazar Akif Manaf’a Doğayla Barış Ödülü
KAMBER DEMİR ANADOLU LİSESİ'NDE DEPREM TAHLİYE TATBİKATI
ÖNCE İFTAR, SONRA İLAHİ AKIMINA KATILDILAR”
BAŞKAN DİNÇER, RAMAZAN’DA GÖNÜL SOFRALARINDA VATANDAŞLARLA BULUŞUY...
ASÜ’DE ASRIN FELAKETİNİN ÜÇÜNCÜ YILINDA KURUMLAR DENEYİMLERİNİ PAY...
ZABITA EKİPLERİ KASAPLARA YÖNELİK DENETİM GERÇEKLEŞTİRDİ
28 ŞUBAT SÜRECİ ÜLKEMİZ İÇİN KAYIP YILLAR OLARAK TARİHE GEÇTİ