GÜÇLÜ SİYASET, LİDER TÜRKİYE, HEDEF 2023

GÜÇLÜ SİYASET, LİDER TÜRKİYE, HEDEF 2023

GÜÇLÜ SİYASET, LİDER TÜRKİYE, HEDEF 2023

Aksaray’da son iki ayda yaşadıklarımı da  sayın Divan Başkanım ve kıymetli Genel Başkan Yardımcımın izniyle birkaç cümleyle anlatmak istiyorum.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla düzenlenen "GÜÇLÜ SİYASET, LİDER TÜRKİYE, HEDEF 2023 - Siyasette Yeni Dönem: Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Stratejik Hedefler" konulu Konya'da 18.09.2021 tarihinde yapılan Bölge İstişare toplantısında seçim bölgem olan #Aksaray 'la ilgili yaptığım konuşma:
  
Sayın Divan, Kıymetli Ülküdaşlarım;

Konuşmamın kalan süresinde seçim bölgem ve memleketim Aksaray’da son iki ayda yaşadıklarımı da  sayın Divan Başkanım ve kıymetli Genel Başkan Yardımcımın izniyle birkaç cümleyle anlatmak istiyorum. 

Genel Başkan Yardımcılarımız  Genel Merkezimizde liderimizle birlikte Milliyetçi Hareket Partisi’nin görüşlerinin kamuoyuna yansıtılması hususunda çok önemli görevler üstlenirken, bizlerde;  sahada, alan da,  Abdurrahman Başkanım Antalya’da, Esin KARA hanımefendi Konya’da, Savaş KALAYCI Başkanım Karaman’da, Ethem Bey Yozgat’ta, FENDOĞLU Malatya’da, Saffet SANCAKLI Kocaeli’de Koçyiğitlerle birlikte milletimizin derdiyle dertleniyoruz, sevinciyle mutlu oluyoruz.

TBMM’nin tatile girmesiyle birlikte İl Teşkilatımızın yaptığı programlarla ilçelerimizi, beldelerimizi, köylerimizi İl Başkanımızın başkanlığında İl Genel Meclis üyelerimizden oluşan bir heyetle ziyaret ettik.  

Teşkilat Başkanlarımızı, kaymakamlarımızı, belediye başkanlarımızı ve muhtarlarımızı ziyaret ederek vatandaşlarımızla selamlaştık, esnafımıza hayırlı işler diledik, çaylarını içtik samimice sorunlarını konuştuk dertleştik. Şuan aramızda bu salonda bulunan ve bu ziyaretlerimizde bizlere eşlik edip konuştuklarımıza şahit olan ilçe başkanlarımız, il genel meclis üyelerimiz ve belediye başkanlarımızda buradalar. 

Değerli Dava Arkadaşlarım,

12 yıl önce Aksaray Belediye Başkanı adayı olarak da, 22 yıl önce Belediye Meclis üyesi adayı olarak da sahadaydım. Bu süreçlerle birlikte  9 yıllık Merkez İlçe ve İl başkanlığım dönemlerinde de defalarca ziyaret ettiğimiz cami önlerinde, parklarda, banklarda, tahta masa, sandalyelerde oturan emeklilerimizin de esnafımızın da bu süreçte bize, Liderimize bakışının değiştiğine şahit oldum. 

Bu defa Liderimize olan güvenin 10 yıl öncekinden de 20 yıl öncekinden de kat ve kat arttığını gördüm. 2 ayda Aksaray da Ülkücü Hareketin Milletvekili mensubu olarak 24 yıldır arkasında Hasan Dağı gibi durduğumuz Liderimiz Devlet Bahçeli beye selam gönderenlerin sayısında o kadar büyük bir artış var ki; “dün başınızdakini  değiştirmezseniz başa gelemezsiniz, kazanamazsınız, boşuna koşturuyorsunuz diyen Güzelyurt ilçemizden Mümin Huz amcamız bugün “Başımızda Devlet Bey durdukça Türkiye durur Dünya batar mı bilmem, Meclis açılınca  benden Devlet Beye selam söyle” diye gönlünden geçenleri bu şekilde ifade ediyor. O esnada orada bulunan herkes selamlarını gönderiyor Liderimize.
Belediye Başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, il genel meclis üyelerimiz, Sarıyahşi parkından bol bol selam gönderenlere Ortaköy’de, Gülağaç’ta, Güzelyurt ve özellikle Aksaray merkezde  Sayın Genel Başkan Yardımcımızın huzurunda bizde söz verdik TBMM açılınca Liderimize selamlarının ileteceğimize. 

Sultanhanı ilçemizde 17 yaşındaki bakkal Cafer, 85 yaşında ki Recep Amcam oturdukları mevkii de bir park yapılmasını talep etmişler, söz verilmiş ancak hiçbir gelişme olmamış. Bizde hemen yanlarında il valimizle ve İl Özel İdaresi Genel sekreteriyle iletişime geçerek yakın zamanda parkın yapılacağına dair müjdeyi verdik ve şuan o park ihale aşamasında, İl Genel Meclis üyemizin ve danışmanlarımızın da takibindedir.

Yine bu ziyaretlerimiz sırasında Yeşiltömekten sonra Yenikentli vatandaşlarımıza; “Buraya yakın zamanda 5-6 milletvekili, eski bakan getiren partiler var. Size bugüne kadar ne getirdiler; yolunuz, parkınız, kaldırımınız da bir gelişme oldu mu?” diye sorunca vatandaşımızın birisi gülerek” Belki de bağımsız belediye başkanına gelmişlerdir o günde Belediye Başkanımızın Ankara da işi çıkmıştır” diye yorum yapıyor.

Sayın Divan, Değerli Dava Arkadaşlarım;

Son olarak “Son ilçe ziyaretimizi yapıp Ağaçören ilçemizden dönerken yıllardır Devlet Beyi anlatmaya çalıştığımız amcalarımızdan, akranlardan, gençlerden Liderimizin devlet adamlığını dinlemenin verdiği keyifle   Aksaray’a 5 km kala Toki kavşağı diye bilinen göbekte  gün batımından önce bir hatıra fotoğrafı çekilmek üzere arabadan indik. Bu esnada trafik ışıklarında araç kuyruğu oluştu. Bozkurt yaptığımızı gören araçtaki vatandaşlarımız camlarını açtı ve 33 mersin, 01 Adana, 27 Gaziantep ve Hatay plakalı istisnasız bütün araçlar selam verdi. Kamyonlar, minibüsler ve tırlardan kornalarla büyük bir coşku içerisinde selam verince İl Başkanımıza dönüp: “Partimize olan ilginin 18 Nisan 99 öncesinden çok farklı ve çok fazla olduğunu, son seçimde aldığımız oyun en az iki katı vatandaşın Milliyetçi Hareket Partisine oy vereceğini, önümüzdeki ilk seçimde yüksek bir sandalye sayısı ve güçlü bir milletvekili kadrosuyla TBMM de partimizi temsil edeceğimize şahsen inandığımı söyledim.”  

Cumhuriyetin 100. yılına binaen ve hareketin 54. yılında Türk milletinden TBMM’ye hakettiği sayıda Milletvekili gönderme görevi ve bilinciyle Aksaray da bir bütün olarak hareket ediyoruz. 

Gayret bizden takdir Allah’tandır…!

Sözlerime burada son verirken sizleri Türklük gurur ve şuuru, İslâm ahlak ve fazileti ile yoğrulmuş asil milletimizin evlatları olarak saygı, sevgi ve muhabbetle gönülden selamlıyorum. 

“Yüce Allah samimiyetimize ve niyetimize göre muhabbetimizi gönlümüzden eksik etmesin. Allaha emanet olun.” 

#Mhp #KonyaBölgeİstişareToplantısı
#AklımdaHepAksarayVar 

Ramazan KAŞLI 
MHP Aksaray Milletvekili



BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ...

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ...

AKSARAY BARO BAŞKANI AV. FERİT KÖSE'NİN BAYRAM MESAJI

AKSARAY BARO BAŞKANI AV. FERİT KÖSE'NİN BAYRAM MESAJI

MİLLETVEKİLİ AYDOĞDU£NUN RAMAZAN BAYRAMI TEBRİĞİ

MİLLETVEKİLİ AYDOĞDU£NUN RAMAZAN BAYRAMI TEBRİĞİ

TÜRK POLİS TEŞKİLATI’NIN 179. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ

TÜRK POLİS TEŞKİLATI’NIN 179. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ

BAŞKAN AKTÜRK’TEN 'BAYRAM' MESAJI

BAŞKAN AKTÜRK’TEN 'BAYRAM' MESAJI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER, RAMAZAN BAYRAMI DOLAYISI İLE KU...

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER, RAMAZAN BAYRAMI DOLAYISI İLE KU...

Türk Polis Teşkilatının 179. Kuruluş Yıldönümü

Türk Polis Teşkilatının 179. Kuruluş Yıldönümü

KGK ailesi iftar serisinin son durağı İstanbul oldu.

KGK ailesi iftar serisinin son durağı İstanbul oldu.