Aksaray Belediyesi, KOVID-19 salgını dolayısıyla sokağa çıkamayan huzurevi sakinlerini unutmadı. Huzurevi sakinlerine belediye tarafından iftarlık tatlı hazırlandı.
İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeye göre, yeni tip korona virüsle mücadele kapsamında 65 yaş üstü vatandaşlar için günün belli saati aralığında sokağa çıkmaya izin verilmesi sonra bazı vatandaşlar, sosyal mesafe kuralına riayet edip maske takarak sınırlı alanlarda kısa yürüyüşler gerçekleştirdi.
Ramazan ayı boyunca binlerce kişiye yardım ulaştıran Aksaray Belediyesi, sokağa çıkma konusuna riayet edip kurallara uyan Huzurevi sakinlerini unutmadı. Huzurevi sakinleri için iftarlık tatlı hazırlandı. Belediye görevlileri, hazırlanan tatlıları iftar öncesinde huzurevi sakinlerine ulaştırdı.
Belediye Başkanı Evren Dinçer, huzurevi sakinlerine sokağa çıkmamaları konusunda bir kez daha uyararak “Kısa bir süre daha sokağa çıkmayalım” dedi. Başkan Dinçer, salgın tehdidi ortadan kalktığında huzurevi ziyaret edeceğini bildirdi.
Şereflikoçhisar Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Aksaray İl ...
Rektör Arıbaş: Kamu yararını esas alan gazetecilik topluma güç kat...
BAŞKAN DİNÇER: “BASINIMIZ, ŞEHRİMİZİN GELİŞİM SÜRECİNDE KİLİT ROL ...
AK PARTİ AKSARAY İL BAŞKANI HAMZA AKTÜRK’TEN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZET...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan Valiler...
Aksaray heyeti, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı ziyaret e...
Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, Turizm ...
Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, 2025 yı...