Aksaray Belediyesinin ikametgâhını Aksaray’a aldıran üniversite öğrencilerine yönelik başlattığı kampanya yoğun ilgi görüyor.
Aksaray’da ilk kez Belediye Başkanı Evren Dinçer döneminde başlatılan ve ikametini Aksaray’a aldıran üniversite öğrencilerine hediyeler veriliyor.
İkametini Aksaray’a aldıran öğrenciler, Aksaray Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne müracaat ederek ikametgâh belgelerini teslim edip, isteğe bağlı olarak 100 liralık hediye çekini alabiliyor.
‘İkametgâhınızı Aksaray’a Alın’ kampanyasının tanıtımı için üniversite kampüsü içinde 2 farklı noktada stant açan Aksaray Belediyesi ekipleri, üniversite öğrencilerini kampanyaya davet ediyor.
31 Aralık 2019 tarihinde sona erecek olan kampanya üniversite öğrencileri arasında yoğun rağbet görmeye başladı. Aksaray Belediyesi ikametgâhını aldırmak isteyen üniversite öğrencilerine Nüfus Müdürlüğüne ulaşımını sağlamak için servis aracı hizmeti de sunuyor.
ORTA ANADOLU GAZETECİLER CEMİYETİNDEN LEMAN DERGİSİNE TEPKİ!
AKSARAY BARO BAŞKANI AV. ERÇİN MEVLÜT DÜZGÜN’DEN KOMİSYON ÜYELERİN...
AKSARAY BELEDİYESİ HOBİ BAHÇELERİ PROJESİ HAYATA GEÇİYOR
AKSARAY BAROSU BAŞKANI AV. ERÇİN MEVLÜT DÜZGÜN’DEN BASIN AÇIKLAMAS...
Tuz Gölü’nün bitki zenginliği Bilim Kafe’de ele alındı
DARPHANE VE YUSUF HAKİKİ BABA TÜRBESİ’NDE ÇEVRE DÜZENLEMESİ
AKSARAYLI MOTOSİKLET TUTKUNLARI CAN ERZİNCAN'A HAYRAN KALDILAR
Aksaraylı motosikletçilerden Erzincan çıkarması