Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticaretinin önlenmesi yönünde kapsamlı çalışmalarımıza devam edilmektedir.
Konu ile ilgili yapılan çalışmalar sonucunda, Ortaköy ilçe mülki sınırları içerisinde uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, 14 Haziran 2022 tarihinde Y.Ç., M.Ç., G.T. ve R.D. isimli şüphelilerin üzerlerinde, evlerinde ve eklentilerinde yapılan aramalarda; (750) gr. kubar esrar, (408) kök kenevir bitkisi, (2) gr. metamfetamin, (1) adet ruhsatsız av tüfeği ve (2) adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirilmiştir.
Şüpheli şahıslar gözaltına alınmış olup adli makamlara sevk edilmişlerdir.
Gençlerimizi zehir tacirlerinden kurtarmak amacıyla titiz ve gayretli çalışmalarımıza devam edilerek vatandaşlarımızın zehirlenmesine fırsat verilmeyecektir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
MİLLETVEKİLİ AYDOĞDU’DAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
SİGARA İZMARİTİ VE ÇEVRE KİRLİLİĞİNE 578 BİN 467 TL CEZA KESİLDİ
Şereflikoçhisar Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Aksaray İl ...
Rektör Arıbaş: Kamu yararını esas alan gazetecilik topluma güç kat...
BAŞKAN DİNÇER: “BASINIMIZ, ŞEHRİMİZİN GELİŞİM SÜRECİNDE KİLİT ROL ...
AK PARTİ AKSARAY İL BAŞKANI HAMZA AKTÜRK’TEN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZET...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan Valiler...
Aksaray heyeti, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı ziyaret e...