“24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI KUTLU OLSUN”
AK Parti Aksaray Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Hüseyin Altınsoy, büyük bir özveri ve fedakarlıkla kamuoyunu hızlı ve etkili bir biçimde bilgilendirmek amacıyla gece gündüz demeden çalışan basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutladı.
24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Milletvekili Hüseyin Altınsoy, 24 Temmuz 1908 tarihinde Türk Basını’nda sansürün kaldırılması nedeniyle her yıl 24 Temmuz gününün ‘Gazeteciler ve Basın Bayramı’ olarak kutlandığını hatırlattı.
Günümüzde her insanın doğru bilgiye ulaşmasının temel hakkı olduğunu vurgulayan Altınsoy, kamu adına gerçekleri araştıran, doğru ve gerçek haberlerle kamuoyunu aydınlatan basın, demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu vurguladı.
Haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basının, demokrasinin vazgeçilmezi olduğu anımsatan Milletvekili Altınsoy, “İlkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmalarını yürüten basın çalışanlarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramlarını tebrik ediyorum. Kalemini doğruluktan ve milletten yana kullanan her görüşten gazetecilerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyor.”
AKSARAY TARIMINA DEV YATIRIM: 861 MİLYON TL’LİK SULAMA PROJESİ BAŞ...
KÜRESEL GAZETECİLER KONSEYİ’NDEN TAZİYE MESAJI
Rektör Arıbaş’tan Akreditasyon Başarısında Emeği Geçenlere Teşekkü...
AKSARAY’DA ASBESTLİ BORULARIN DEĞİŞİMİ İLE HER SANİYEDE 100 LİTRE ...
Aksaray’dan Zirveye: Turan Yaldır Türkiye’nin En Etkili 7. Vekili ...
Anahtar Parti Aksaray İl Başkanı Ali Karakuş: "MHRS Randevu Krizi ...
ORTA ANADOLU GAZETECİLER CEMİYETİNDEN LEMAN DERGİSİNE TEPKİ!
AKSARAY BARO BAŞKANI AV. ERÇİN MEVLÜT DÜZGÜN’DEN KOMİSYON ÜYELERİN...