MİLLETVEKİLİ AYDOĞDU; "ŞEHRİN HER BÖLGESİNDE BELEDİYEMİZİN ÇALIŞMASI VAR"

MİLLETVEKİLİ AYDOĞDU;

BAŞKAN DİNÇER VE MİLLETVEKİLİ AYDOĞDU ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

BAŞKAN DİNÇER VE MİLLETVEKİLİ AYDOĞDU ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

MİLLETVEKİLİ AYDOĞDU; "ŞEHRİN HER BÖLGESİNDE BELEDİYEMİZİN ÇALIŞMASI VAR"

Hizmet yarışını sürdüren Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu ile birlikte şehrin dört bir yanında devam eden projeleri gezerek yetkililerden bilgi alıyor.

Aksaray’da bir ilk olma özelliğini taşıyacak Engelsiz Yaşam Merkezinde çalışmaları yakından takip eden Başkan Dinçer Engelsiz Yaşam Merkezinin bu yıl içerisinde hizmete gireceğinin müjdesini verdi.

Başkan Dinçer ile projeleri gezen Ak Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu şunları söyledi. “Aksaray’da güzel işler oluyor Evren Başkanımın en manidar projelerinden biride Engelsiz Yaşam Merkezi görüyorum ki Evren Başkanım şehrin tamamını kucaklamaya devam ediyor. Daha önce Aksaray’da emsali olmayan çok kapsamlı bu tesis için hemşerilerim adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

Eğitim faaliyetlerinin dışında sportif faaliyetler, sanatsal etkinlikler, öğrenci ve velilerine yönelik değerler eğitimi, ailelere danışmanlık hizmetlerinin verileceği tesis Aksaray’da hali hazırda faaliyet gösteren engelli derneklerini de tek çatı altında toplayacak.

 

Engelsiz Yaşam Merkezinde açıklamalarda bulunan Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer şunları söyledi. “Engelsiz Yaşam Merkezimizi engelli vatandaşların ve ailelerinin her türlü ihtiyacını karşılayabileceği nitelikte projelendirdik. Engelli vatandaşlarımıza modern ve kapsamlı bir tesis kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yıl içerisinde de inşallah hizmete açmayı planlıyoruz şehrimize şimdiden hayırlı olsun” dedi.

 

Toplamda 2 bin 500 metrekare alandan oluşan engelsiz yaşam merkezi 2 kat olarak inşa edilecek. İçerisinde 8 atölye bulunan tesiste engelli vatandaşların ve ailelerinin tüm ihtiyacına cevap verecek donanımına sahip.

Engelli vatandaşların hoş zaman geçirebilecekleri, kendilerini geliştirebilecekleri Engelsiz Yaşam Merkezi; derslikler, spor salonu, kütüphane, konferans salonu, kafeterya, sosyal donatı alanlarına yer verildi.



AKSARAY BELEDİYESİ 410 KM’LİK YENİLEMEYLE ŞEHRİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİ...

BAŞKAN DİNÇER: ‘’MODERN BİR ŞEHİR İNŞA ETMEK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZA ...

FERDİ GÜREL "SANTEK OFİSİ’NİN TEMEL HEDEFİ, ÜNİVERSİTE–SANAYİ İŞ B...

Ferdi Gürel "SANTEK Ofisi’nin temel hedefi, üniversite–sanayi iş b...

BAŞKAN DİNÇER: “AKSARAY GÖÇ VEREN DEĞİL, TERCİH EDİLEN ŞEHİRLER AR...

‘’7 YILDA 200'ÜN ÜZERİNDE PROJEYİ HAYATA GEÇİRDİK’’

ASÜ KURUM İDARİ KURULU TOPLANTISI

ASÜ Kurum İdari Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi

FOTOĞRAF TUTKUNLARINA MÜJDE

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN FOTOĞRAFÇILIK KURSU

AKSARAY BELEDİYESİ AŞEVİ PROJESİNDE İNŞAAT ÇALIŞMALARI YÜZDE 85 SE...

BAŞKAN DİNÇER: ‘’AŞEVİ PROJEMİZ SADECE BİR YEMEK FABRİKASI DEĞİL S...

AKSARAY BAROSU BAŞKANI AV. ERÇİN MEVLÜT DÜZGÜN: "TÜRK BAYRAĞI İNME...

AKSARAY BAROSU BAŞKANI AV. ERÇİN MEVLÜT DÜZGÜN: "TÜRK BAYRAĞI İNME...

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN TÜRK BAYRAĞINA YAPILAN ÇİRKİN SALDIRIYA TE...

Türk Bayrağı’na yönelik gerçekleştirilen çirkin saldırının ardında...