Tarih: 01.08.2024 11:49

Nevşehir KGK İl Temsilcisi Muammer Başer'den Aşure Etkinliği.

Facebook Twitter Linked-in

KGK’dan aşure etkinliği

Nevşehir Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) İl Temsilciliği, bugün Nevşehir'de aşure dağıtımı gerçekleştirdi. Nevşehir Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) İl Temsilcisiği tarafından organize edilen aşure dağıtımı etkinliği, bugün Nevşehir'de yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Etkinlik, dualar eşliğinde başladı ve vatandaşların yoğun ilgisiyle devam etti.

Etkinliğe katılan vatandaşlar, geleneksel aşure tatlısının dağıtımını memnuniyetle karşıladı. Dualarla başlayan dağıtım, sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti. KGK İl Temsilcisi Muammer Başer, etkinlik sırasında yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, Nevşehir halkının her zaman yanında olduklarını belirtti.

Etkinliğe, Eski MHP Kayseri Milletvekili KBB Uzmanı Dr. Seyfi Şahin, Nevşehir  eski Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, eski Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun, eski Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, Nevşehir Fırıncılar Odası Başkanı Caner Erdoğan,Eski Türk Telekom Müdürü Yavuz Yapar, gazeteciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —