24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle İl Milli Eğitim Müdürü H. Ömer Kartal ve beraberindeki öğretmenlerden oluşan heyet, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’i ziyaret etti.
Ziyarette; İl Milli Eğitim Müdürü H. Ömer Kartal, eğitime verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Evren Dinçer’e teşekkür etti.
Kendisini ziyaret eden öğretmenlere “Kutsal bir görevi ifa ediyorsunuz” diyen Belediye Başkanı Evren Dinçer “Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan, her türlü fedakârlığı gösteren sizlere çok şey borçluyuz. Öğretmenlik mesleği tarihin her döneminde kutsal bir meslek olarak anılmıştır. Toplumuzda da öğretmenlik mesleğinin önemli bir yeri vardır. Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum diyen bir medeniyetin mensupları olarak öğretmenlerimiz her zaman baş tacıdır. Bu vesile ile yurdumuzun dört bir yanında görevli tüm öğretmenlerin günü kutlu olsun. ” dedi.
TÜBİTAK BİLİM MERKEZLERİ KIŞ AKADEMİSİ 2026 İÇİN BAŞVURULAR AÇILDI
Aksaray Üniversitesi (ASÜ) himayesinde ve IEEE sponsorluğunda düze...
Türkiye Yazarlar Birliği’nin kurucusu, mütefekkir-yazar merhum D. ...
BAŞKAN DİNÇER; “II. KILIÇARSLAN KÖŞKÜ VE TÜRBESİ AKSARAY’IN TARİHİ...
Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Kalite Komisyonu Toplantısı Rektörlük S...
MİLLİ ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY ASÜ DE DÜZENLENEN KONFERANSTA ANI...
“Otizm Spektrum Bozukluğu Olan Çocuklara Uygulanan Uyarlanmış Atle...
BAŞKAN DİNÇER; “ŞEHİR MERKEZİNDE ULAŞIMI DAHA AKICI BİR YAPIYA KAV...