24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle İl Milli Eğitim Müdürü H. Ömer Kartal ve beraberindeki öğretmenlerden oluşan heyet, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’i ziyaret etti.
Ziyarette; İl Milli Eğitim Müdürü H. Ömer Kartal, eğitime verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Evren Dinçer’e teşekkür etti.
Kendisini ziyaret eden öğretmenlere “Kutsal bir görevi ifa ediyorsunuz” diyen Belediye Başkanı Evren Dinçer “Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan, her türlü fedakârlığı gösteren sizlere çok şey borçluyuz. Öğretmenlik mesleği tarihin her döneminde kutsal bir meslek olarak anılmıştır. Toplumuzda da öğretmenlik mesleğinin önemli bir yeri vardır. Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum diyen bir medeniyetin mensupları olarak öğretmenlerimiz her zaman baş tacıdır. Bu vesile ile yurdumuzun dört bir yanında görevli tüm öğretmenlerin günü kutlu olsun. ” dedi.
BAŞKAN DİNÇER, “2026 YILININ DA HİZMETLERLE DOLU BİR YIL OLMASINI ...
BAŞKAN AKTÜRK: "CUMHURBAŞKANIMIZIN LİDERLİĞİNDE DAHA GÜÇLÜ TÜRKİYE...
AKSARAY VALİSİ MEHMET ALİ KUMBUZOĞLU’NUN YENİ YIL MESAJI
Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Yönetim Kurulu, son günlerde gaz...
YILBAŞI ÖNCESİ KURUYEMİŞ SATIŞ NOKTALARINA ZABITA DENETİMİ
BAŞKAN DİNÇER, “2026 YILININ DA HİZMETLERLE DOLU BİR YIL OLMASINI ...
SOĞUK VE KARLI GÜNLERDE DOĞADAKİ KUŞLAR UNUTULMADI
EMI İşbirliğiyle KKTC’de Girişimcilik Paneli Düzenlendi