Aksaray Belediyesi sağlıklı yaşama teşvik etmek için 1. Bisiklet Festivalinin startını veriyor.
Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in göreve gelmesi ile birlikte şehir genelinde bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak adına birçok proje hayata geçirildi. Bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak adına yapılan çalışmalarda en kapsamlı olanı Akıllı Bisiklet yolları projesi oldu. Akıllı Bisiklet yolları projesi kapsamında bisiklet istasyonları kurulumunun yanı sıra yeni bisiklet yoları yapılarak daha önceden kullanılan yollar da sistem içerisine entegre edildi.
Çevreci ve doğa dostu bir ulaşım türü olan bisiklet kullanımında farkındalık oluşturmak adına çeşitli etkinlikler Aksaray Belediyesi ekiplerince düzenleniyor. 15 Temmuz Milli İrade Meydanında 12 Haziran Cumartesi günü saat 11.00’da 1. Bisiklet Festivalinin startı veriliyor.
Aksaray Belediyesi’nin organize ettiği bisiklet festivali kapsamında yapılacak programda canlı müzik, sürpriz hediyeler, ücretsiz ikramlar ve bisiklet çekilişleri ile birbirinden eğlenceli etkinlikler yapılacak.
Bisiklet kullanıcıları 15 Temmuz Milli İrade Meydanından başlayarak Kılıçaslan Parkına kadar ter dökecek.
Şehirde bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak adına Akıllı Bisiklet Yolları Projesi gibi birçok yenilikçi projeyi hayata geçiren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, cumartesi günü ilki düzenlenecek olan Bisiklet festivaline tüm vatandaşları davet etti.
BAŞKAN DİNÇER: “YARIYIL TATİLİNİ FIRSATA ÇEVİRMEK İSTEYEN TÜM ÖĞRE...
BAŞKAN DİNÇER: “HASTA YAKINLARIMIZ ARTIK BARINMA KAYGISI YAŞAMIYOR...
BAŞKAN DİNÇER: “VATANDAŞLARIMIZIN HER ANINDA YANINDAYIZ”
BAŞKAN DİNÇER; “YARIYIL TATİLİ, DİNLENMEK VE GELİŞMEK İÇİN ÖNEMLİ ...
BAŞKAN DİNÇER: ‘’SOSYAL HAYATA DOKUNAN HİZMETLER SUNMAYA DEVAM EDE...
BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI
ŞEHİR GENELİNDE İZİNSİZ TENTE VE ÇIKMALARA DENETİM
Aksaray Belediyesi, İslam âlemi için büyük anlam taşıyan Miraç Kan...