Aksaray Belediyesi sağlıklı yaşama teşvik etmek için 1. Bisiklet Festivalinin startını veriyor.
Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in göreve gelmesi ile birlikte şehir genelinde bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak adına birçok proje hayata geçirildi. Bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak adına yapılan çalışmalarda en kapsamlı olanı Akıllı Bisiklet yolları projesi oldu. Akıllı Bisiklet yolları projesi kapsamında bisiklet istasyonları kurulumunun yanı sıra yeni bisiklet yoları yapılarak daha önceden kullanılan yollar da sistem içerisine entegre edildi.
Çevreci ve doğa dostu bir ulaşım türü olan bisiklet kullanımında farkındalık oluşturmak adına çeşitli etkinlikler Aksaray Belediyesi ekiplerince düzenleniyor. 15 Temmuz Milli İrade Meydanında 12 Haziran Cumartesi günü saat 11.00’da 1. Bisiklet Festivalinin startı veriliyor.
Aksaray Belediyesi’nin organize ettiği bisiklet festivali kapsamında yapılacak programda canlı müzik, sürpriz hediyeler, ücretsiz ikramlar ve bisiklet çekilişleri ile birbirinden eğlenceli etkinlikler yapılacak.
Bisiklet kullanıcıları 15 Temmuz Milli İrade Meydanından başlayarak Kılıçaslan Parkına kadar ter dökecek.
Şehirde bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak adına Akıllı Bisiklet Yolları Projesi gibi birçok yenilikçi projeyi hayata geçiren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, cumartesi günü ilki düzenlenecek olan Bisiklet festivaline tüm vatandaşları davet etti.
BAŞKAN DİNÇER; “YEDİ YILLIK SÜREÇTE AKSARAY’IN İÇME SUYU ALTYAPISI...
BAŞKAN DİNÇER; “KENTSEL DÖNÜŞÜMDE VATANDAŞLARIMIZIN MEMNUNİYETİNİ ...
BAŞKAN DİNÇER; “MANEVİ GECELER, TOPLUMSAL BİRLİKTELİĞİMİZİ DAHA DA...
AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk ise Ihlara Vadisi’nin yal...
AKSARAY BELEDİYESİ, TİMUR SARRAFOĞLU İLKOKULU’NDA SU TASARRUFU BİL...
Etiket Bulundurmamanın Cezası Arttı.
BAŞKAN DİNÇER: “KALPLERDE RAHMET, TOPLUMDA BEREKET”
Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Konferans Salonunda “Tarihi ve Strateji...