Aksaray Valisi Ali Mantı Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şubesi’ne ziyarette bulundu.
İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Yarbay Hikmet Kaya’nın da katıldığı ziyarette ilk olarak Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Vali Ali Mantı, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hüseyin Koçak ve şehit aileleri ile bir süre görüştü. Dernek faaliyetleri hakkında bilgi alan Vali Ali Mantı, şehitlerin emaneti olan ailelerin her zaman yanlarında olduklarını söyledi. Vali Ali Mantı açıklamasının devamında; “Sizlerin bu Vatan’a yaptığınız hizmetler ölçülmez. Allah Ayetinde ‘Allah yolunda öldürülenlere “ölüler” demeyin. Bilakis onlar diridirler, fakat siz hissedemezsiniz.’ buyurmuştur. Bizler devletin tüm imkânları ile yanınızdayız.” dedi.
Gaziler Derneği
Vali Ali Mantı Şehit Aileleri Derneği ziyaretinin ardından beraberindeki heyet ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şubesi’ni ziyaret etti.
Şube başkanı Mustafa Dağ ve Gaziler ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali Ali Mantı Aksaray da ki gazi sayıları ve derneğin faaliyetleri ile bilgi aldı.
Vali Ali Mantı yaptığı açıklamada; Aksaray Şubesi’nin dernek üyesi gazilerle birlikte oldukça faal olduğu kaydederek her zaman yanlarında olacaklarını belirterek yaptıkları çalışmalarda başarılar diledi.
AKSARAY TARIMINA DEV YATIRIM: 861 MİLYON TL’LİK SULAMA PROJESİ BAŞ...
KÜRESEL GAZETECİLER KONSEYİ’NDEN TAZİYE MESAJI
Rektör Arıbaş’tan Akreditasyon Başarısında Emeği Geçenlere Teşekkü...
AKSARAY’DA ASBESTLİ BORULARIN DEĞİŞİMİ İLE HER SANİYEDE 100 LİTRE ...
Aksaray’dan Zirveye: Turan Yaldır Türkiye’nin En Etkili 7. Vekili ...
Anahtar Parti Aksaray İl Başkanı Ali Karakuş: "MHRS Randevu Krizi ...
ORTA ANADOLU GAZETECİLER CEMİYETİNDEN LEMAN DERGİSİNE TEPKİ!
AKSARAY BARO BAŞKANI AV. ERÇİN MEVLÜT DÜZGÜN’DEN KOMİSYON ÜYELERİN...