Tarih: 10.08.2024 13:18

TÜRKİYE - İTALYA VOLEYBOL MAÇI DEV EKRANLARDA

Facebook Twitter Linked-in

TÜRKİYE - İTALYA VOLEYBOL MAÇI DEV EKRANLARDA

 

BAŞKAN DİNÇER; ‘’BU HEYECANI BİRLİKTE YAŞAMAK İÇİN TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİ BİLİM MERKEZİMİZE BEKLİYORUZ’’

 

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı 2024 Paris Olimpiyatları yarı finalinde İtalya ile karşılaşacak. Aksaraylılar milli maç heyecanını Aksaray Bilim Merkezi önünde kurulan dev ekranda yaşayacak.

 

Aksaray Belediyesi, tarihinde 3.kez olimpiyatlarda mücadele eden Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın İtalya ile oynayacağı yarı final maçını Bilim Merkezi önünden dev ekrandan canlı yayınlayacak. Daha önce tüm milli maçları dev ekranda izletme fırsatı sunan Aksaray Belediyesi 8 Ağustos saat 21.00’da oynanacak müsabaka içinde tüm hazırlıklarını tamamladı.

 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Türkiye'yi temsil edecek olan takıma başarılar dilerken, bu heyecanı hep birlikte yaşamak için Bilim Merkezi önünde kurulacak dev ekranda verilecek maça herkesi davet etti. Başkan Dinçer davet çağrısında şu ifadeleri kullandı "A Milli Kadın Voleybol Takımımızın Paris2024 Olimpiyat Oyunları yarı finalinde İtalya ile karşı karşıya geleceği büyük mücadeleyi hep birlikte izlemek, coşkumuzu paylaşmak üzere tüm hemşehrilerimizi saat 21.00 da bilim merkezimize bekliyoruz" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —