YENİ DÖNEM İÇİN HAZIRLIKLAR BÜYÜK ÖLÇÜDE TAMAMLANDI
Aksaray İdare Mahkemesi Başkanı Yakup Camgöz, 23 Eylül 2024’te başlayacak olan yeni akademik yıl öncesinde Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş’a nezaket ziyaretinde bulundu ve başarı dileklerini iletti.
Öğrencilere en ideal öğrenme ortamlarını sunmak için yaz dönemi boyunca hazırlandıklarını ve bu çalışmaların büyük oranda tamamlandığını ifade eden Rektör Alpay Arıbaş, heyecan içinde öğrencileri beklediklerini söyledi. Derslikler, sosyal alanlar, müfredat, etkinlik planlamaları ve diğer tüm alanlarda hem yenilikler hem de eksikleri gideren düzenlemeler yaptıklarını vurgulayan Prof. Arıbaş, dönem boyunca da bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda pek çok çalışma yapacaklarını belirtti.
Çalışmaların hayırlı olması temennisinde bulunan Aksaray İdare Mahkemesi Başkanı Yakup Camgöz de yeni dönemde tüm ASÜ ailesine başarı dileklerini iletti
DEKORATİF AYDINLATMALAR İLE AKSARAY IŞIL IŞIL OLMAYA DEVAM EDİYOR
BAŞKAN DİNÇER; ‘’HER MAHALLEMİZE ÖZGÜ ESERLER KAZANDIRMANIN GAYRET...
Rektör Arıbaş: İletişimde yapılanlar yasal mı ahlaki mi?
AKSARAY BAROSU BAŞKANI AV. ERÇİN MEVLÜT DÜZGÜN'NÜN 19 EYLÜL GAZİLE...
Aksaray Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ferdi Gürel;"10 Yılını Doldu...
BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ MESAJI
Dünya 2.’si Şampiyon Sporcu Gülistan Gönen: “Valimize verdiğim ...
Aksaray Üniversitesi kalite akreditasyon sürecinde çok güçlü bir p...